İnce ve Kılıçdaroğlu kayıp, CHP'liler isyanda

Düzenleyen:
İnce ve Kılıçdaroğlu kayıp, CHP'liler isyanda

GÜNDEM Haberleri

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla hüsrana uğrayan CHP seçmeni, Genel Merkez önünde parti yöneticilerine oldukça tepkiliydi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24 Haziran seçimlerine büyük umutlarla girdi ancak yine büyük bir yenilgiye uğradı.

GENEL MERKEZ ÖNÜNDE PROTESTO SESLERİ

CHP seçmenini, 24 Haziran öncesi çok fazla umutlandıran parti yönetimine tepkiler sert oldu. Dün gece geç saatlerde Ankara'da bulunan CHP Genel Merkezi önünde protesto sesleri yükseldi.

BİR AÇIKLAMA YAPMADILAR

Ayrıca aşağı inerek seçmenleri sakinleştirmek isteyen yöneticilere isyan edildi. Özellikle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bir açıklama yapmak için ortaya çıkmaması CHP'lileri kızdırdı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Muharrem İnce'nin seçim sonrasında seçmeninin karşısına çıkamaması ve televizyon kanallarına gönderdiği mesajla Erdoğan'ın kazandığını söyleyen İnce'ye seçmenin tepkisi büyük.

TEZCAN'DAN SKANDAL ÜSTÜNE SKANDAL

Anadolu Ajansı'nın açıkladığı sonuçlara göre oyların yüzde 52'sini alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Milletimiz şahsımıza cumhurbaşkanlığı vazifesini ve yürütme görevini tevdi etti" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ise bir skandal açıklamaya daha imza atarak "Hiç kimse erken gelin güvey olmasın, cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmıştır. Gözüken tablo bu" diye konuştu. Tezacan seçim sonuçlarının açıklanmaya başladığı saatlerde yaptığı açıklamada seçim sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını öne sürmüştü.

İNCE, CHP'LİLERİN KARŞISINA ÇIKAMADI

CHP'nin adayı İnce seçimin ardından bir açıklama yapmadı. Ama bazı televizyon kanallarına gönderdiği mesajlarda, Erdoğan'ın seçimi kazandığını ifade etti. İnce'nin, kameraların karşısına geçerek açıklama yapmak yerine, FOX TV'den İsmail Küçükkaya'ya Whatsapp üzerinden açıklama yapmasına bazı vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

İsmail Küçükkaya, İnce'nin kendisine Whatsapp üzerinden "Yarış adil değildi, kampanya şartları eşit değildi, ama Erdoğan kazandı" dediğini duyurmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...