Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dolar kaç TL oldu? | Dolar kuru ne kadar? (25 Haziran 2018 Dolar - Euro döviz fiyatları)

Düzenleyen:
Dolar kaç TL oldu? | Dolar kuru ne kadar? (25 Haziran 2018 Dolar - Euro döviz fiyatları)

GÜNDEM Haberleri

Dolar kaç TL oldu, dolar kuru ne kadar? ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. 24 Haziran seçimlerinin sonuçlanmasının ardından dolarda beklenen düşüş yaşandı. Haftaiçi 4,66 civarında seyreden dolar, seçimlerinin ardından 4,55 seviyesine çekildi. Peki Dolar kaç TL oldu, dolar kuru ne kadar, Euro - dolar kuru ne kadar oldu? İşte detaylar...

24 Haziran seçimlerinin sonuçlanmasının ardından vatandaşlar, sıkça 'Dolar kaç TL oldu? Dolar kuru ne kadar?' sorularını sormaya başladı. Geçen hafta cuma günü 4,66 civarlarında seyreden dolar kuru, 25 Haziran sabahı 4,55'in altına çekildi. 24 Haziran seçimlerinin sonuçlanmasının ardından dolarda beklenen düşüş başladı. Euro kuru ise 5.45 seviyesinde seyretmeye devam ediyor. Peki 25 Haziran Pazartesi günü dolar kaç TL oldu, dolar kuru ne kadar? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan kazanırken, Cumhur İttifakı da Meclis'te çoğunluğu elde etti.

Bankalararası piyasada Dolar/TL kuru 4,66 seviyesinden, euro/TL kuru ise 5,45 civarında işlem görüyor.

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimleri sonrasında haftaya yüzde 3.55 artışla 99 bin 256 puanda başladıktan sonra, öğle saatlerinde yüzde 0.04 düşüşle 95 bin 818 puana döndü.

MEHMET ŞİMŞEK: PİYASALAR DA KUTLAMAYA BAŞLAMIŞ GİBİ

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, seçim sonrası piyasaların tepkisini olumlu olarak değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, seçim sonrası TL'nin değer kazanmasıyla ilgili Twitter'dan açıklamada bulundu. Şimşek; "Piyasalar da seçim sonuçlarını kutlamaya başlamış gibi..." şeklinde ifade etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...