Hükümetten bedelli askerlik bekleyenlere müjde: KHK ile düzenlenebilir

Düzenleyen:
Hükümetten bedelli askerlik bekleyenlere müjde: KHK ile düzenlenebilir

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Şentop, TBMM'deki yemin töreni öncesi yaptığı açıklamada, "Bedelli askerlik ile ilgili kanunlar yapılmış. Şahsi kanaatim, bu konu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile düzenlenebilir." dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Şentop, TBMM'deki Cumhurbaşkanlığı yemin töreni öncesi Habertürk'ün sorularını yanıtladı. Şentop, bedelli askerlik konusunda, "Bedelli askerlik ile ilgili kanunlar yapılmış. Şahsi kanaatim, bu konu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile düzenlenebilir. TSK ihtiyaçlarına göre yapılabilir" ifadelerini kullandı

"BEDELLİ ASKERLİKLE İLGİLİ KANUNLAR YAPILMIŞ"

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Şentop, bedelli askerlik konusunda, "Bedelli askerlik ile ilgili kanunlar yapılmış. Şahsi kanaatim, bu konu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile düzenlenebilir" dedi.

"TSK İHTİYAÇLARINA GÖRE YAPILABİLİR"

Şentop, "Anayasa'da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kanun arasındaki ilişkileri belirledik. Bedelli askerlik ile ilgili kanunlar yapılmış. Şahsi kanaatim, bu konu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile düzenlenebilir. TSK ihtiyaçlarına göre yapılabilir. Bazı düzenlemeler yapılabilir" dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...