Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ruhi Ersoy Kim? | Kültür ve Turizm Bakanı Kim Oldu?

Düzenleyen:
Ruhi Ersoy Kim? | Kültür ve Turizm Bakanı Kim Oldu?

GÜNDEM Haberleri

Yeni kabine açıklanmadan önce kabinede yer alacak isimler hakkında kulisler yapılmaya başlandı. Ruhi Ersoy'un adı da Kültür ve Turizm Bakanlığı ile anılıyor. Peki Ruhi Ersoy kimdir, Kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Ruhi Ersoy Kim? Kültür ve Turizm Bakanı Kim Oldu? Yeni kabine açıklanmadan önce kabinede yer alacak isimler hakkında kulisler yapılmaya başlandı. Kabinede yer alacak isimler arasında Ruhi Ersoy'un da yer alacağı konuşuluyor. Kültür ve Turizm Bakanı olacağı yönünde söylentiler dolaşan Ruhi Ersoykimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

Ruhi Ersoy, 2 Aralık 1972 yılında Osmaniye’de dünyaya gelen Ruhi Ersoy Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur.  Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktora çalışmasını bitirdi.

Ruhi Ersoy, Kayseri’de Türk dili ve edebiyatı öğretmenliğine başladı. Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne öğretim görevlisi olarak atandı. MHP 10. Olağan Kurultayında MYK Üyesi seçildi. Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Divan Başkan Yardımcılığına getirildi.

RUHİ ERSOY EVLİ Mİ EŞİ KİM

Ruhi Ersoy'un özel hayatına dair pek bir şey bilinmese de, iyi derecede İngilizce bilen Ruhi Ersoy, evli ve iki çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...