30 göçmen için kurtarma operasyonu başladı! 18'i kurtarıldı

Düzenleyen:
30 göçmen için kurtarma operasyonu başladı! 18'i kurtarıldı

GÜNDEM Haberleri

Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Çeşme açıklarındaki Boğaz Adası'nda mahsur kalan 25-30 civarındaki göçmen için kurtarma operasyonu başlattı. İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarındaki Boğaz Adası'nda mahsur kalan göçmenlerden aralarında çocukların da bulunduğu 18'i helikopterle kurtarıldı

Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Çeşme  açıkları Boğaz Adası'nda 25-30 yabancı uyruklunun mahsur kaldığı bilgisi üzerine  harekete geçti.  Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı unsurlar, yabancı uyrukluları  kurtarmak için operasyon başlattı. Bölgeye helikopter ve ekipler sevk edildi.

18 KİŞİ KURTARILDI

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarındaki Boğaz Adası'nda mahsur kalan  göçmenlerden aralarında çocukların da bulunduğu 11'i helikopterle kurtarıldı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanlığı:"Ada üzerinde bulunan 34 göçmenin tamamı tahliye edilmiştir. Kurtarılan göçmenlerden alınan ilk ifadelere istinaden kayıp olduğu değerlendirilen Bir düzensiz göçmenin kurtarılması maksadıyla arama kurtarma faaliyetlerine devam edilmektedir." diye açıkladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...