HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bülent Arınç'tan 15 Temmuz paylaşımı

Düzenleyen: /
Bülent Arınç'tan 15 Temmuz paylaşımı
Bülent Arınç, 15 Temmuz, Twitter, Haber

GÜNDEM Haberleri

AK Parti 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grup Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu hainin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin yıl dönümünde çok çarpıcı mesaj paylaştı.

Arınç, FETÖ'cü teröristlerin kalkıştığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı meydanlara davet etmesiyle başlayan şanlı direnişin ardından bastırılan darbe girişimin 2'nci yılında şahsi Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

15 Temmuz'un millî bir kıyam olduğu vurgusunu yapan Arınç, darbe girişimine karşı milletin direnişinin destan olduğunu ifade etti. Arınç, o gece hilali korumak adına canını ortaya koyan tüm şehitlerimize rahmet diledi. 

Hain darbe girişiminin milletimize yönelik ilk saldırı olmadığını ve son saldırı da olmayacağını söyleyen Bülent Arınç, ''Milletimiz bunun bilincinde olarak bütünleşmeli, güçlenmelidir.'' dedi.

İşte Arınç'ın o paylaşımı:

15 Temmuz milli bir kıyamın adıdır. Yaklaşık 100 yıl sonra tekrarlanan bir işgal girişimine karşı bir milletin direnişi, destanıdır. O gece hilali korumak adına can veren tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

O gece yaralansa da zulüm karşısında eğilmeyen tüm başlara şükranlarımı sunuyorum. Özgürlüğüne, ezanına, bayrağına, vatanına, devletine, geleceğine sahip çıkan aziz milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum.

15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak tarihimize karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Sonraki nesillerimizi bu sorumluluk ışığında yetiştirmek adına elimizden geleni yapmalıyız.

Hain darbe girişimi milletimize yönelik ilk saldırı değildir, son saldırı da olmayacaktır. Milletimiz bunun bilincinde olarak bütünleşmeli, güçlenmelidir. Rabbim vatanımızı ve milletimizi bu tür ihanetlerden muhafaza eylesin.

Bülent Arınç'tan 15 Temmuz paylaşımı

Bülent Arınç'tan 15 Temmuz paylaşımı

Bülent Arınç'tan 15 Temmuz paylaşımı

Bülent Arınç'tan 15 Temmuz paylaşımı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...