HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Adnan Oktar'ın 'kedicikler'i otobüslerle cezaevine nakledildi

Düzenleyen: /
Adnan Oktar'ın 'kedicikler'i otobüslerle cezaevine nakledildi
Adnan Oktar, Kedicikler, Haber

GÜNDEM Haberleri

Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturma kapsamında aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 96 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında yer alana kadınlar İstanbul Adalet Sarayı'ndan otobüslerle çıkarıldı. Kadınlar, Bakırköy Cezaevi'ne getirildi

Geçtiğimiz hafta İstanbul Polisi tarafından Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyon düzenlenmişti. Düzenlenen operasyonda kamuoyunda Adnan Oktar'ın yanındaki 'Kedicik' olarak bilinen kadınlar da gözaltın alınmıştı. Gözaltına alınan kadınlardan bir kısmı ise sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

Tutuklanan kadınlar Bakırköy'de bulunan Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna, Çevik Kuvvet Polisi'ne ait bir araçla getirildi. Kadınların cezaevi kapısından içeri girerken kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına el sallamaları ise dikkat çekti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...