HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İntiharın ardından dram çıktı

Düzenleyen: /
İntiharın ardından dram çıktı
Alexandra Sabuncu, İntihar, , Haber

YAŞAM Haberleri

21 yaşındaki model Alexandra Sabuncu'nun, arkadaşlarıyla eğlendiği evin beşinci katından atlayarak intihar ettiği ortaya çıkmıştı. Sabuncu'nun babası uyuşturucudan hapisteymiş, annesi ise onu terk etmiş. Genç modele Maçakızı'nın sahibi Sahir Erozan ile mimar Murat Tabanlıoğlu sahip çıkmış.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un, "Model Alexandra Sabuncu'nun İntiharının Ardındaki Büyük Dram" başlıklı yazısı şöyle:
"Henüz 21 yaşındaki model Alexandra Sabuncu'nun, arkadaşları ile eğlendikleri evin beşinci katından düşüp ağır yaralandığını duyunca çok üzülmüştüm! Birkaç kişiyle konuşunca üzüntüm daha da arttı. Çünkü düşmediği, alkol ve uyuşturucu aldıktan sonra intihar ettiği konuşulan Alexandra'nın üzücü bir hayat hikayesi var.

Bodrum'daki Sabuncu Villaları'nın sahibi Ajda Sabuncu'nun yeğeni olan Alexandra'nın babası uyuşturucudan hapisteymiş, annesi de ortalarda yokmuş! Maçakızı'nın sahibi Sahir Erozan ile ünlü mimar Murat Tabanlıoğlu'nun himayelerine aldığını öğrendiğim Alexandra, aile sorunları yüzünden maalesef bunalımdaymış!

HAMZAOĞLU AMELİYAT ETTİ
 Yoğun bakımda tutulan Alexandra'nın önceki gün ameliyata alındığını öğrendim. Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu, saatler süren operasyonda Alexandra'nın omuriliğindeki üç kırığı, dirsek ve kalçasındaki kırıkları onarmış ve yapay topuk yapmış.

Üzüntüden kahrolan ve hastane kapısından ayrılmayan Sahir Erozan ve Murat Tabanlıoğlu başta olmak üzere tüm sevenleri, Alexandra'nın iyi haberlerini bekliyor. Umarım Alexandra tez zamanda sağlığına kavuşur."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...