Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Newsweek'in hedef aldığı Başkan Erdoğan'a Twitter üzerinden destek yağdı

Düzenleyen:
Newsweek'in hedef aldığı Başkan Erdoğan'a Twitter üzerinden destek yağdı

GÜNDEM Haberleri

ABD kaynaklı Newsweek dergisinin, Başkan Erdoğan'ı hedef almasının ardından tepkiler çığ gibi büyümüştü. "#WeAllErdoğan" etiketiyle başlatılan Twitter kampanyası vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, kullandıkları etiket ile Başkan Erdoğan'a sevgilerini ve desteklerini dile getirdiler.

ABD kaynaklı Newsweek dergisinin Başkan Erdoğan'ı hedef almasının ardından "#WeAllErdoğan" etiketiyle başlatılan Twitter kampanyası vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. On binlerce twitter kullanıcısı '#WeAllErdoğan' etiketi ile yaptıkları paylaşımla Başkan Erdoğan'a sevgilerini ve desteğini dile getirdi.

ON BİNLERCE KİŞİ DESTEK OLDU

Twitter'da #WeAllErdoğan etiketini kullanan on binlerce kişi, Başkan Erdoğan'a destek oldu. ABD'li yayın organı Newsweek'de yayınlanan, "PKK ve FETÖ terör örgütleri propagandasının, gerçekler ve ideolojik paranoya olarak analiz edilerek sunulduğu" skandal makaleye sosyal medyada büyük tepki gösterildi. Türkiye'ye yönelik asılsız ve gerçeğe dayanmayan bu makalenin ardından on binlerce kullanıcı, sosyal medyada #WeAllErdoğan etiketini kullanarak Başkan Erdoğan'a desteğini tazeledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...