Şanlıurfa'da tır dehşeti! Önüne gelen aracı ezdi

Düzenleyen:
Şanlıurfa'da tır dehşeti! Önüne gelen aracı ezdi

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da kum yüklü kamyon dehşet saçtı. Freninin boşaldığı öne sürülen kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkıp seyir halindeki 4 araca çarptıktan sonra yan yattı. Kazada 5 kişi yaralandı. Sıkıştıkları araçlardan çevredekiler ve itfaiye ekipleri tarafından çıkarılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa'da korkunç bir kaza meydana geldi. Sabah saatlerinde, İpekyolu Mahallesi'ndeki Balıklıgöl Devlet Hastanesi yakınlarında meydana gelen kazada sürücüsünün ismi öğrenilmeyen kum yüklü kamyonun, iddiaya göre, freni boşaldı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, karşı yönden gelen bir kamyonet ile üç otomobille çarpıştı. Otomobillere çarptıktan sonra bir süre yolda sürüklenen kamyon yan yattı. 

Araçların hurdaya döndüğü kazayı görenler, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Çevredekiler, ekipler gelene kadar araçlarda sıkışanları çıkarmak için seferber oldu. Araçlarında sıkışanlar, itfaiye ekiplerinin gelmesiyle kurtarıldı. 

Kazada yaralanan 5 kişi, sağlık görevlilerince ambulanslarla kent merkezindeki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...