Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika!.. Ordu'da bir kişi sel sularına kapıldı

Düzenleyen:
Son dakika!.. Ordu'da bir kişi sel sularına kapıldı

GÜNDEM Haberleri

Ordu'nun İkizce ilçesinde bir kişi sel sularına kapılarak kayboldu. Bölgeye sevk nedilen AFAD ekipleri, arama ve kurtarma çalışması başlattı ancak İkizce Belediye Başkanı katıldığı canlı yayında vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığı bilgisini aktardı. Başkan Bahri Söğüt, vatandaşın 56 yaşındaki Bayram Sekmen olduğunu da duyurdu.

Ordu'da yoğun yağış sonrası sel meydana geldi. Selin ardından 150-200 metre civarında bir heyelan da meydana geldi. Heyelan ve sel suları arasında kalan bir vatandaş yaşamını yitirdi. İkizce ilçesinde bir kişi sel sularına kapılarak kayboldu. Bölgeye sevk nedilen AFAD ekipleri, arama ve kurtarma çalışması başlattı ancak İkizce Belediye Başkanı katıldığı canlı yayında vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığı bilgisini aktardı. Başkan Bahri Söğüt, vatandaşın 56 yaşındaki Bayram Sekmen olduğunu da duyurdu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...