HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sigaraya Zam Mı Geldi, sigara fiyatları ne kadar | 2018 Sigara Fiyatları Kaç TL Ne Kadar Oldu

Düzenleyen: /
Sigaraya Zam Mı Geldi, sigara fiyatları ne kadar | 2018 Sigara Fiyatları Kaç TL Ne Kadar Oldu
Sigara Zammı, Sigara Ne Kadar Oldu, Amerikan Sigaraları, , Haber

GÜNDEM Haberleri

Sigaraya zam mı geldi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Hangi ürünlere zam gelecek? ABD ürünleri ne kadar zamlanacak? Son dönemde ABD, Türkiye'ye yaptırımlar uygulama kararı almış ve bu kapsamda Türkiye’den ithal edilen demir-çelik ve alüminyum ürünlerine vergiyi iki katına çıkarmıştı. Buna karşılık Türkiye'de otomobilinden sigarasına Amerikan ürününe ek gümrük vergisi getirdi. Vatandaşlarsa merakla zamlanan ürünleri araştırmaya başladı. Peki sigaraya ne kadar zam geldi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Tüm soruların cevabını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz...

2018 sigara fiyatları, sigara zamlı fiyatları, Sigaraya zam mı geldi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? Son dönemde ABD-Türkiye arasında yaşanan gerilim nedeniyle önce ABD gümrük vergilerini iki katına çıkardığını açıklamıştı. Ardından Türkiye'den de misilleme geldi ve Amerikan ürünlerine ek gümrük vergisi getirildi. Bu durum sigara fiyatlarını da etkiledi. Ve sigara tiryakileri merakla sigaraya gelecek zammı araştırmaya başladı. Peki sigaraya ne kadar zam geldi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

SİGARA ZAMLARI İLE İLGİLİ DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

ABD menşeli bazı ürünlerin ithalatında ek mali yükümlülük uygulanmasına dair kararda değişiklik yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 11 Haziran 2018'de yürürlüğe konulan ABD menşeli bazı ürünlerin ithalatında ek mali yükümlülük uygulanan oranlar yüzde 100 artırıldı.

Yapılan düzenleme ile kuruyemiş ürünlerine yüzde 20, prince yüzde 50'ye, alkol oranı yüzde 80'den az olan içeceklere yüzde 140, tütün ürünlerine yüzde 60 ve binek otomobillere yüzde 120 ek vergi uygulanacak.

Buna göre, ithalatında ek mali yükümlülük tahsil edilecek bazı ABD menşeli ürünler ve uygulanacak yeni oranlar şöyle...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...