- Gözlerin çevrildiği 2 ismin daha ifadesi ortaya çıktı
16 dakika önce

CHP'deki "para sayma" krizinde yeni perde! 2 ismin daha ifadesi ortaya çıktı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin İmamoğlu İnşaat Şirketi Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve iddiaların odağındaki binayı satan Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
30 dakika önce

Hakkari'de çığ düştü: Çukurca kara yolu kapandı

Hakkari Depin mevkisindeki tünelin yakınına çığ düştü. Çığ nedeniyle Hakkari-Çukurca kara yolu ulaşıma kapandı.
 - Dehşete düşüren kaza kamerada! Metrelerce savrulup...
42 dakika önce

Dehşete düşüren kaza kamerada! Küçük çocuk metrelerce savrulup yere düştü

İstanbul Sultangazi'de yola atlayan 5 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı. Küçük çocuk çarpmanın etkisiyle metrelerce havalanarak yere çarptı, dehşete düşüren anlar bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaçan sürücü ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
 - İzmir'de jandarma ve MİT'ten terör operasyonu: 5 gözaltı
45 dakika önce

İzmir'de jandarma ve MİT'ten terör operasyonu: 5 gözaltı

İzmir'de, jandarma ve MİT ekipleri ortak terör operasyonu için düğmeye bastı. Baskınlarda PKK/KCK-YPG/PYD terör örgütüne üye olduğu tespit edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.
 - Bitlis-Baykan kara yolunda heyelan: Ölüm teğet geçti!
1 saat 39 dakika önce

Bitlis-Baykan kara yolunda heyelan: Ölüm teğet geçti!

Bitlis-Baykan kara yolunda gece saatlerinde heyelan meydana geldi. O sırada yoldan geçen bir araç, kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu.
 - 'Büyük İstanbul depremi yaklaştı'
2 saat 5 dakika önce

Bursa'daki yeni fay hattıyla ilgili ürküten açıklama! 'Büyük İstanbul depremi yaklaştı'

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Türkiye'nin son zamanlarda en önemli gündem maddelerinden birisi olan olası Marmara ve İstanbul depremine ilişkin konuştu. Bursa'da keşfedilen 95 kilometrelik yeni fay hattıyla ilgili detayları açıklayan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, bu fayın büyük depremler üretebileceğini, beklenen Marmara depreminin ise 100 yıl beklemeyeceğini söyledi.
 - 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
2 saat 7 dakika önce

'Mahzen-13' operasyonlarında 2 organize suç örgütü çökertildi

İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen 'Mahzen-13' operasyonlarında, 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Aralarında elebaşlarının da bulunduğu organize suç örgütü üyesi 25 şüpheli yakalandı.
 - Korkutan depremler peş peşe geldi!
2 saat 25 dakika önce

Korkutan depremler peş peşe geldi! Malatya, Balıkesir, Adıyaman...

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Malatya, Balıkesir ve Adıyaman'da yürekler ağza geldi. AFAD, Malatya ve Balıkesir'deki depremlere ilişkin ilk verileri paylaştı. Hemen ardından Adıyaman sallandı. Sarsıntıdan 5 saniye önce vatandaşların telefonuna 'Adıyaman'da son dakika deprem' uyarısı geldi. İşte
 - Kuvvetli sağanak ve kar yağışı geliyor
3 saat 4 dakika önce

Meteorolojiden çifte alarm! Kuvvetli sağanak ve kar yağışı geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 19 Mart Salı hava durumu raporunu paylaştı. Son tahminlere göre, Marmara, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu yağışlı geçecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda ise kar bekleniyor. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri...
 - Son İstanbul anketinde dikkat çeken 'kararsızlar'
3 saat 10 dakika önce

Kurum ve İmamoğlu arasında nefes kesen yarış: Son İstanbul anketinde dikkat çeken 'kararsızlar'

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere 12 gün kala İstanbul'da son anket masaya çıktı. Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum ile mevcut İBB Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun başa baş sürdürdüğü yarışta kararsızların oranı dikkat çekti.
Gündem - Gündem
3 saat 31 dakika önce

Çocukların kuru sıkı tabanca ile oyunu hastanede son buldu

Kayseri'de oynadıkları kurusıkı tabancanın ateş alması sonucu yaralanan 2 çocuk hastanelik oldu.
Gündem - Gündem
6 saat önce

İstanbul'da korku dolu anlar! Kadın muhtar adayının dükkanına kurşun yağdırdılar

İstanbul Bağcılar'daki Yavuz Selim Mahallesi’nde muhtarlığa aday olan Münevver Adan kabus dolu günler yaşadı. 3 adaydan biri olan Adan’ın seçim ofisi olarak kullandığı yere silahlı saldırı düzenlendi. Olayla ilgili konuşan kadın muhtar adayı, 4 gün önce de aynı durumu yaşadıklarını belirtti.
 - Yüksek yargı mart-nisanda seçime gidiyor
7 saat 34 dakika önce

AYM, Yargıtay, Danıştay… Yüksek yargı mart-nisanda seçime gidiyor

Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan’ın görevi 20 Nisan’da doluyor. Yeni başkan önümüzdeki perşembe günü belirlenecek. Bu ay yine Yargıtay yeni başkanını seçecek. Danıştay da nisanda seçime gidecek.
 - Muhalefette Hatay krizi!
7 saat 37 dakika önce

Muhalefette Hatay krizi! CHP istedi, TİP kabul etti ancak Gökhan Zan direniyor

Hatay’da seçime kısa bir süre kala son dakika kriz yaşanıyor. CHP’nin Lütfü Savaş’ı aday göstermesine karşı eski futbolcu Gökhan Zan’ı aday yapan TİP, kararından vaz geçti. Gökhan Zan ise kumpas yapıldığı gerekçesiyle adaylıkta direniyor.
 - Bir olursak 7 düvel gelse bizi yıkamaz
7 saat 46 dakika önce

Çanakkale ruhu bugün de ayakta! Bir olursak 7 düvel gelse bizi yıkamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale Destanı’nın 109. yıl dönümünde Türkiye’nin birlik olduğunda neler yapabileceğine dikkat çekti. Erdoğan, “Çanakkale’de bu millet tek vücut olup düşmana geçit vermedi. Milletimiz her sınamada aynı vakur iradeyi ortaya koydu, Çanakkale duruşunu gösterdi” dedi.
 - PKK’sız dönem başlıyor
8 saat 1 dakika önce

PKK’sız dönem başlıyor! “Artık tarihten silinme zamanları geldi”

Ankara ile Bağdat’ın ortak mücadele kararı ve Irak’ın PKK’yı yasaklı örgüt olarak ilan etmesi Kandil’i köşeye sıkıştırdı. PKK’nın tarihî kırılma yaşadığını söyleyen uzmanlar, Kandil’in kendi içerisinde olduğu kadar uzantıları ile de sıkıntı yaşadığını kaydetti.
 - Resmi Gazete'de atama ve görevden alma kararları
9 saat 20 dakika önce

Resmi Gazete'de atama ve görevden alma kararları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de bazı bakanlık ve kurumlara yeni atamalar yapıldı. Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen'in yerine Yusuf Tüfekçi getirildi.
 - FETÖ'nün kendini ele verdiği ilk olay
9 saat 46 dakika önce

Hakan Fidan, FETÖ'nün kendini ele verdiği ilk olayı anlattı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, MİT Başkanı olduğu dönemde FETÖ'nün kendini ele verdiği ilk olayı anlattı. Bakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın odasında bulunan dinleme cihazlarının işaret olduğunu söyledi.
 - Oğuz Murat Aci'nin ailesi ikinci ölümle yıkılmıştı
10 saat 41 dakika önce

Oğuz Murat Aci'nin kuzenini öldürmüştü! O sürücü hakkında yeni gelişme

Yazar Eylem Tok'un 16 yaşındaki oğlunun yaptığı trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin ailesi, 10 gün arayla ikinci bir acıyı yaşadı. Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anıl Aci de trafik kazasında hayatını kaybetti. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan tır sürücüsü, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.
 - "Süleymaniye hatadan dönmeli"
10 saat 44 dakika önce

Hakan Fidan'dan Irak'a sınır ötesi hareket öncesi son uyarı: Süleymaniye hatadan dönmeli

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yaz aylarında Irak'a gerçekleştirilmesi planlanan sınır ötesi operasyon öncesinde Süleymaniye'de terör örgütüne lojistik olarak desteklenmesine tepki gösterdi. Bakan Fidan, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli." ifadelerini kullandı.
 - "Önce kurdele sonra Fatiha"
11 saat 47 dakika önce

Erdoğan imamı böyle ikaz etti: "Önce kurdele sonra Fatiha"

Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış öncesi dua eden imamı ikaz etti. Erdoğan, “Fatiha'yı sonra söyleyeceğiz önce kurdeleyi keselim.” dedi.
Sona Git