Donald Trump’tan Türkiye ve Papaz Brunson açıklaması

Düzenleyen:
Donald Trump’tan Türkiye ve Papaz Brunson açıklaması

GÜNDEM Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'yi bir kez daha tehdit etti. Trump, "Bizim insanımızı bizden alamazsınız, ne olacağını göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump, başkent Washinton’da yaptığı basın açıklamasında Rahip Brunson meselesi ve Türkiye hakkında değerlendirmede bulundu. Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerin uzun zamandır iyi olmadığını ifade eden Trump, “Türkiye uzun zamandır problem çıkarıyor. Onlar arkadaşça davranmıyorlar. Neler olacağını göreceğiz. Onlar mükemmel bir Hristiyan'ı alıkoymuş durumdalar” diye konuştu.

Türkiye’nin papaz Andrew Brunson’u casuslukla suçladığını belirten Trump, bunun kesinlikle yanlış olduğunu onun yalnızca bir din adamı olduğunu iddia etti. Brunson’un çok önceden ABD’ye geri verilmesi gerektiğini belirten Trump, “Kanımca Türkiye oldukça kötü hareket ediyor. Onlar insanlarımızı alıkoyarken biz oturup beklemeyeceğiz. Neler olacağını göreceksiniz” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...