Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya İdlib'i vurunca, Mehmetçik Suriye sınırına tank yığdı

Düzenleyen:
Rusya İdlib'i vurunca, Mehmetçik Suriye sınırına tank yığdı

GÜNDEM Haberleri

Suriye'de İdlib'e yönelik müdahaleye karşı Türk Silahlı Kuvvetleri sınır hattında güvenlik önlemlerini artırdı. TSK, İblib'e komşu Hatay'ın sınır hattına birçok bölgeden askeri araç ve personel takviyesi yapıyor.

Suriye'de İdlib'e yönelik Rus saldırısının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınır hattında güvenlik önlemlerini artırdı. Farklı kentlerden askeri birlik takviyesi yapılan sınır hattında, modernize edilen M-60 tankları da bulunuyor. TSK, İblib'e komşu Hatay'ın sınır hattına birçok bölgeden askeri araç ve personel takviyesi yapıyor.

TSK, İDLİB'E KOMŞU HATAY'IN SINIR HATTINA ASKERİ ARAÇ TAKVİYESİ YAPIYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri, İdlib'e yönelik müdahaleye karşı sınır hattındaki güvenlik önlemlerini arttırıyor. Teyakkuz haline geçen TSK, İblib'e komşu Hatay'ın sınır hattına birçok bölgeden askeri araç ve personel takviyesi yapıyor. Sınır hattında gönderilen zırhlı paletli silahlar arasında modernize edilen M-60 tankları da yer alıyor. Özel klimayla donatılan ve bölge koşullarına uygun M-60 tanklarında, göç durumunu gözetleyebilen yakın mesafe gözetleme sistemi de yer alıyor. Füzelere karşı lazer uyarı sistemi, 12.7 milimetre SARP uzaktan kumanda edilen silah sistemi, ASELSAN sürücü görüş sistemi ve zırhı güçlendiren koruma astarına da sahip olan tanklar, sınır hattında etkin görev yapıyor.

TÜRKİYE'YE GELEBİLECEK GÖÇ DALGASI İÇİN ATME KAMPI HAZIR HALE GETİRİLDİ

İdlib'e müdahale sonrası Türkiye'ye gelebilecek göç dalgası için de Suriye topraklarında kurulan Atme kampı hazır hale getirildi. TSK'nın İdlib'i çevreleyen 12 gözlem noktası da beton bariyerler ve ateş destek vasıtalarıyla güçlendirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...