HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu

Düzenleyen: /
Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu
Ankara, Kara Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri, Fetöi Mahrem İmamlar, Gözaltı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Başkent'te Kara ve Deniz Kuvvetleri'ndeki FETÖ operasyonunda 18'i aktif görevde, 61 asker için gözaltı kararı alındı.

Başkent'te, FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki faaliyetlerine yönelik düzenlenen operasyonda 18'i aktif görevde 61 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan FETÖ'nün Mahrem imamlar ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, kontörlü telefonlar ile ankesörlü, büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen Kara Kuvvetlerinden 13 Binbaşı, 12 Yüzbaşı, Deniz Kuvvetlerinden 24 Üsteğmen, 7 Teğmen, 5 Astsubay olmak üzere toplam 61 şüpheli hakkında 24.09.2018 tarihinden itibaren gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 18'i aktif görevde olup diğerleri hakkında soruşturma nedeniyle idari işlem uygulandığı kaydedildi. Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüklerince devam ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...