HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Son dakika CHP'li vekil Erdin Bircan yoğun bakımda | Edin Bircan kimdir?

Düzenleyen: /
Son dakika CHP'li vekil Erdin Bircan  yoğun bakımda | Edin Bircan kimdir?
Edin Bircan, Edin Bircan Öldü Mü, Edin Bircan Kimdir, Edin Bircan Chp, Chpli Vekil, Haber

GÜNDEM Haberleri

Beyin kanaması geçiren CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan yoğun bakımda tedavi altında tutuluyor. Erdin Bircan'ın oğlu Eren Bircan, babasının durumunun kritik olduğunu söyledi.

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, geçirdiği beyin kanaması sonrası yoğun bakımda tedavi altında tutuluyor. Bircan'ın oğlu Eren Bircan, babasının yaşamını yitirdiği yönündeki haberlerle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Babam ile ilgili çıkan haberler asılsızdır. Durumun çok kritik olduğu gerçektir. Bu haberler ve paylaşımlar aılece hepimizi çok üzmüştür" dedi.

Konuyla ilgili olarak CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ise, “Milletvekilimiz Erdin Bircan halen yaşama mücadelesi vermektedir. Durumu kritiktir, ancak kamuoyunda ölümünün gerçekleştiğine dair asılsız haberler dolaşmaktadır. Dualarınızı esirgemeyin” şeklinde konuştu.

CHP'li Erdin Bircan, 24 Haziran seçimlerinde Edirne'den parlamentoya girmişti.  Bircan, parti çalışması için gittiği Iğdır'dı beyin kanaması geçirdi.

ERDİN BİRCAN KİMDİR?

Erdin Bircan, 1959 yılında Enez İlçesine bağlı Hasköy’de doğdu.

İstanbul Hasköy Lisesinde okuduğu yıllarda gençlik hareketlerine katıldı.

Politika Gazetesi'nde çalıştı.

1980’li yıllarda özel sektörde yöneticilikler yaptı.

Ticari hayatına 1988’de Erpa Tekstil’i kurarak başladı ve başarılı bir iş hayatı gerçekleştirdi.

Uzunköprü’de hayvancılıkla uğraştı.

Sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulundu. Kurucuları arasında yer aldığı Trakyalı Yöneticiler ve İş Adamları Derneği TRYİAD'da 2 dönem Başkan Yardımcılığı yaptı.

10 yıl Keşan Ticaret Sanayi Odası KTSO üyeliği yaptı.

Halen İstanbul Tekstil Konfeksiyon İhracatçıları Birliği İTKİB üyeliği, İstanbul Ticaret Odası İTO üyeliği ve İstanbul Sanayi Odası İSO üyeliklerinde bulunmaktadır.

Bircan, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Beşiktaş Spor Kulübü üyesidir. 2011 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olarak yarıştı.

2015 seçimlerinde önseçimden başarı ile çıkarak CHP Milletvekili adayı oldu. 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimleri ile parlamentoya girmeye hak kazandı.

Erdin Bircan evli ve iki çocuk, bir torun sahibidir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...