Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teslim olan teröristten tüyler ürperten itiraf

Düzenleyen:
Teslim olan teröristten tüyler ürperten itiraf

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik güçlerine teslim olan terörist tüyler ürperten itirafta bulundu. Terörist, “Önce uyuşturucu veriyorlar sonra iğfal ediyorlar” dedi.

Geçtiğimiz ay içerisinde güvenlik güçlerine teslim olan bir erkek terörist, akıllara durgunluk veren itiraflarda bulundu. Terörist, hainlerin ana gelir kaynağı olan uyuşturucunun, gençleri uyuşturup ölüme göndermek yanında, bir başka maksatla daha kullanıldığını anlattığı öğrenildi. Teröristin tüyler ürperten ifadesinde, öncelikle kızlar başta olmak üzere çocukların bilinçli olarak uyuşturucuya bağımlı hale getirildiğini belirterek, bağımlılığın, 13-14 yaşlarındaki kız çocuklarının yemeklerine ve içeceklerine uyuşturucu konularak sağlandığını söyledi. Ayrıca uyuşturucunun etkisini gösterdiği her seferinde çocukların iğfal edildiğini de itiraf eden terörist, “Bu rezalete dayanamayarak kaçtım” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...