Başkan Erdoğan’a kurulan tuzak deşifre oldu

Düzenleyen:
Başkan Erdoğan’a  kurulan  tuzak  deşifre oldu

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün kripto haberleşme programı ByLock’tan örgütün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik kurduğu hain plan deşifre oldu.

Ebru Karatosun ANKARA

FETÖ’nün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Uluslararası Ceza Mahkemesinde yargılatmak için başlattığı imza kampanyasıyla örgüt elemanlarına talimat verdiği belirlendi. Buna göre ByLock’tan atılan mailde örgüt elemanlarının açılan web sitesindeki kampanyaya günde en az 2 bin mesaj hedefi koydukları tespit edildi. Mailde kampanya sürecine ilişkin örgütün 17-25 Aralık darbe girişiminden, MİT Tırları kumpasına kadar kurduğu hain planların anlattıkları dikkat çekti. Ayrıca, Türkiye’deki örgüt elemanlarının kampanyaya katılmaları için 6 adım belirlendiği görüldü. Kampanya yürütülen siteye Türkiye’den erişim engeli olduğunu belirten mahrem imam mesajında, Türkiye’de bulunanların “vpn” ile bağlanılabileceği bilgisini veriyor. Mahrem imam, örgüt mensuplarının siteye erişim sağladıktan sonra şu uyarılarda bulunuyor: İsim, soyadı ve e-mail adreslerinin doldurulması gerekiyor. Ülke olarak mutlaka Türkiye seçilmelidir. Oyun gerçek sayılması için doğru bir e-mail adresi verilmelidir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...