Adaylar kongre salonuna alınmadı

Düzenleyen:
Adaylar kongre salonuna alınmadı

GÜNDEM Haberleri

Türk Hava Kurumunun (THK) 28’inci Genel Başkanı’nın belirleneceği 45’inci Olağan Büyük Kongresinin ilk oturumu dün Ankara’da yapıldı. Bugün de devam edecek olan kongre, oldukça gergin başladı.

Selçuk Böke ANKARA

Üç adayın THK Genel Başkanlığı için yarışacağı kongrede  adaylardan Akademisyen Erdal Dursun ile THK eski Genel Başkanı Osman Yıldırım salona alınmadı. Polis, kongrenin yapıldığı otelin çevresinde ve içinde yoğun güvenlik tedbirleri aldı.

DURSUN: HAKKIMIZ GASBEDİLDİ
Gazetemize konuşan Erdal Dursun, THK 45’inci Olağan Genel Kurulunda genel başkan adayı olarak adaylığını ilan ettiğini belirterek, “İlan ettiğim süreden sonra çok ciddi problemler yaşadım” dedi. Mevcut yönetimin Genel Kurulda kaybedeceğini düşündüğü için süreci sabote etmek amacıyla ciddi manada gayret sarf ettiğini söyleyen Dursun, “Çünkü mevcut yönetim THK’nın en çok borçlanıldığı dönem ve bunun hesabını veremeyecek durumdalar. Biz iki tane genel başkan adayı olarak mevcut yönetimin dışında rakip genel başkan adayı olarak verdiğimiz mücadelenin sonucunda maalesef Genel Kurul salonuna alınmadık. Bu tamamen kanunsuzdur” diye konuştu. Bu arada THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan’ın tekrar aday olmayacağını açıklaması delegeler arasında şaşkınlıkla karşılandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...