Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün can damarlarını birer birer kestik

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün can damarlarını birer birer kestik

GÜNDEM Haberleri

"FETÖ bir sebep değil, yanlış bir sistemin sonucudur" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ'nün can damarlarını birer birer kestik, kesiyoruz" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki İl Müftüleri Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

15 Temmuz gecesi her biri Sütçü İmam'a dönüşen tüm din görevlilerinden Allah razı olsun diyorum. 15 Temmuz destanımızla iftihar etsek de rabbim bu milleti bir daha böyle bir destan yazmak zorunda bırakmasın. Tarih, ibret almayanlar için tekerrür eder.

15 Temmuz ihaneti ve FETÖ konusundaki özeleştirimizi açık yüreklilikle yapabilmeliyiz. ETÖ ihanet çetesinin 40 yıl boyunca devlet ve toplum yapımıza sirayet edebilmesi bu noktada bazı eksikliklerimizin olduğunu gösteriyor. Nasıl olup da böyle bir karanlık örgüt başındaki şarlatanın onca sapkınlığına rağmen milletimizin inanç dünyasına etki edebilmiştir. FETÖ milleti ile kavgalı vatandaşına tepeden bakan, kendi insanını ötekileştiren bir çarpık sistemin neden olduğu bir hastalıktır.

FETÖ BİR SEBEP DEĞİL YANLIŞ BİR SİSTEMİN SONUCUDUR

FETÖ bir sebep değil, yanlış bir sistemin sonucudur. FETÖ 1970'lerin ortasında bünyeye girmiş, 40 yıl boyunca da o bünyede sinsice büyümüş, palazlanmış, vücudun farklı organlarına bulaşmış habir bir urdur.

GEÇ KALIŞIMIZIN BEDELİNİ DE BİZ DE ÖDEDİK

Bugün bizi FETÖ ile mücadelede eleştirenler o günlerde o örgütün önünü açacak politikaların destekleyicisiydi. FETÖ ile gerçek anlamda mücadele sadece bizim dönemimizde yapılmıştır. Şunu da söyleyeyim biz de geç kaldık. Geç kalışımızın bedelini de biz de ödedik.

17/25 Aralık olayından itibaren ana muhalefetin engellemelerine rağmen yürüttüğümüz mücadele olmasaydı 15 Temmuz'un sonuçları çok daha farklı olurdu. Elini vicdanına koyan herkes, 17-25 Aralık sonrası alınan tedbirlerin ne kadar önemli olduğunu gayet iyi biliyor.

251 insanımızın şehit olması, 2 bin 193 vatandaşımızın yaralanması, bu şahısların gözlerindeki gaflet perdesinin kaldırılmasına yetmedi. Doğru bildiğimiz, ülkemiz ve milletimizin hayrına olduğuna inandığımız politikaları, kim ne derse desin uygulamaya devam edeceğiz. FETÖ'nün can damarlarını birer birer kestik, kesiyoruz. Tüm çabalarımıza rağmen tehlikenin atlatıldığını söyleyemeyiz. Küçük cihattan büyük cihada geçtiğimiz bir dönemdeyiz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...