HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cemal Kaşıkçı’nın kıyafetlerini giyip arka kapıdan çıkmış

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Cemal Kaşıkçı’nın kıyafetlerini giyip arka kapıdan çıkmış
Cemal Kaşıkçı, Dublör, , Haber

GÜNDEM Haberleri  / iha

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülen Cemal Kaşıkçı’nın dublörünün görüntüleri uluslararası medyada yer aldı.

Suudi Arabistan’dan gelen ekipteki Muhammed M. Almadani’nin, Cemal Kaşıkçı’nın kıyafetlerini giyip binadan çıkarak şehirde gezdiği görüldü. Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürüldüğü anlaşılan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın dublörünün görüntüleri ortaya çıktı. Kaşıkçının konsolosluktan sağ salim çıktığını göstermek için yapılan dublör numarası güvenlik kameralarına da yansıdı.

Görüntülerde Suudi Arabistan’dan gelen ekipte yer aldığı iddia edilen 961 doğumlu olan Mustafa Muhammed M. Almadani’nin, Kaşıkçı’nın kıyafetlerini giyip konsolosluğun arka kapısından çıktığı görülüyor. Kaşıkçı’ya benzerliği ile dikkat çeken Almadani’nin, onun kıyafetlerini giydiği ve gözlük taktığı görülüyor. Almadini, konsolosluktan çıktıktan sonra Sultanahmet’e gidiyor ve bir süre buralarda turist gibi dolaşıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...