Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

103 muvazzaf askerden 84'ü yakalandı

Düzenleyen:
103 muvazzaf askerden 84'ü yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan muvazzaf asker sayısı 84'e yükseldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca,  FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturmada, İstanbul merkezli 32 ilde  gerçekleştirilen operasyon sürüyor.
 
Operasyonda, hakkında gözaltı kararı verilen 103 muvazzaf askerden  84'ü yakalandı.

Bu arada, hakkında gözaltı kararı verilen 2 şüphelinin başka bir FETÖ  soruşturmasından tutuklu olduğu, 3 şüphelinin başka bir FETÖ soruşturmasında  firari olarak arandığı, 2 şüphelinin ise başka bir suçtan gözaltında olduğu  belirtildi.
 
Diğer 12 şüpheliyi ise arama çalışmaları sürüyor.
 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca,  FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturmada, ankesör veya sabit kontörlü  hatlar üzerinden örgüt içi haberleşme sağladıkları belirlenen, aralarında 2  albay, 2 yarbay, 6 binbaşı, 14 yüzbaşı, 21 üsteğmen, 7 teğmen, 47 astsubay ve 4  uzman çavuşun bulunduğu 103 şüpheli hakkında bu sabah gözaltı kararı verilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...