HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

CHP'li Erdin Bircan hayatını kaybetti | Erdin Bircan kimdir?

Düzenleyen: /
CHP'li Erdin Bircan hayatını kaybetti | Erdin Bircan kimdir?
CHP, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Haber

GÜNDEM Haberleri

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Parti çalışması için gittiği Iğdır'da 30 Temmuz'da beyin kanaması  geçiren ve Ankara'da yoğun bakımda tedavi gören Bircan (59), bu sabah vefat etti.

Bircan'ın oğlu Eren Bircan da sosyal medya hesabından yaptığı  paylaşımda, "4 aydır süren mücadelede yenik düştük. Onur, gurur ve erdemi bize  her gün yaşatan babamız Erdin Bircan'ı kaybettik. Babamızın son yolculuğu büyük  sevdası Edirne'de olacaktır." ifadelerini kullandı.

ERDİN BİRCAN KİMDİR?

Edirne'nin Enez İlçesine bağlı Hasköy'de 1959'da doğan Erdin Bircan,  İstanbul Hasköy Lisesinde okuduğu yıllarda gençlik hareketlerine katıldı.

Özel sektörde yöneticilik yapan Bircan, sivil toplum kuruluşlarında  çeşitli görevlerde bulundu.

Kurucuları arasında yer aldığı Trakyalı Yöneticiler ve İş Adamları  Derneği'nde (TRYİAD) iki dönem başkan yardımcılığı görevini üstlenen Bircan'ın,  Keşan Ticaret Sanayi Odası, İstanbul Tekstil Konfeksiyon İhracatçıları Birliği,  İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği ve  Beşiktaş Spor Kulübü üyesiydi.

TBMM'de 25 ve 26. dönemlerde milletvekili olarak görev yapan Bircan,  24 Haziran seçimlerinde de Edirne'den parlamentoya girmeye hak kazandı.  

Erdin Bircan evli ve iki çocuk babasıydı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...