Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi silahlı saldırıda şehit oldu

Düzenleyen:
Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi silahlı saldırıda şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Emniyet Müdürlüğü binasında bir polis memuru tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucunda şehit oldu. Saldırıda Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile 2 polis de yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren polis de yaralı olarak yakalandı... Emniyet Müdürlüğü'ne giriş çıkışlar yasaklandı.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, makamında tayin nedeniyle sorun yaşadığı belirtilen trafik polisi tarafından vuruldu. Edinilen bilgiye göre, Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, beraberinde personel müdürü ile birlikte makamında tayini nedeniyle bir trafik polisi ile görüştü. Talebi reddedilen trafik polisi, silahını çekerek Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye ateş etti. Saldırıda Verdi ağır yaralandı.

ALTUĞ VERDİ ŞEHİT OLDU

Emniyet Müdürü Verdi, Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Altuğ Verdi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit düştü.

Alınan bilgiye göre bir trafik polis memuru tarafından açılan ateşte, Altuğ Verdi ile birlikte Personel Müdürü Ercan Polat, koruma müdürü yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren polis ise yaralı yakalandı.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi silahlı saldırıda şehit oldu

"OLAYI BİR POLİS MEMURU GERÇEKLEŞTİRDİ"

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, "Bizdeki bilgiler de sınırlı, henüz çok net bir bilgi yok. Olay yerine intikal etmek için yola çıktık. Daha net bilgiler olay yerinden edineceğiz. Emniyet Müdürümüzün aldığı yaraların ölümcül olabileceği bilgisi de söz konusu. Vali Bey'den aldığımız bilgilere göre olayı bir polis memurunun gerçekleştirdiğini öğrenmiş bulunmaktayız." dedi

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi silahlı saldırıda şehit oldu

SÜLEYMAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı için parti genel merkezine gelen İçişleri Bakanı Soylu, Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin gazetecilere bilgi verdi.

İçişleri Bakanı Soylu, Rize Emniyet Müdürlüğü'ndeki olaya ilişkin, "Bakan Yardımcımız ve Emniyet Genel Müdürümüz Rize'ye hareket ediyor. Doktorlar Altuğ Verdi'yi kurtarmak için büyük çaba sarf ediyor." dedi.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi silahlı saldırıda şehit oldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...