HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan Çavuşoğlu: Trump Erdoğan'a "Gülen'in sınır dışı edilmesi için çalışıyoruz" dedi

Düzenleyen: /
Bakan Çavuşoğlu: Trump Erdoğan'a "Gülen'in sınır dışı edilmesi için çalışıyoruz" dedi
Donald Trump, Mevlüt Çavuloğlu, FETÖ, Haber

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesi ile ilgili çalışıldığını söylediğini belirtti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmede FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi üzerinde çalıştıklarını söylediğini belirtti.

Çavuşoğlu ayrıca, FBI'in FETÖ'nün nasıl vergi kaçırdığına ilişkin inandırıcı bir soruşturma yürüttüğünü söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'den ayrılmayı değerlendirdiğine inandığını belirten Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Suriye'de Beşar Esad demokratik bir seçimi kazanırsa, onunla çalışmayı değerlendiririz" ifadelerini kullandı.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili de konuşan Çavuşoğlu, hiçbir AB ülkesinin konuyla ilgili net bir tavır almadığını belirtti. Kaşıkçı, ses kayıtlarında cinayetin önceden planlandığının net bir şekilde anlaşıldığını belirtti. (Habertürk)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...