HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mevlüt Çavuşoğlu: ABD Başkanı Trump Suriye'den çekilmeyi planlıyor

Düzenleyen: /
Mevlüt Çavuşoğlu: ABD Başkanı Trump Suriye'den çekilmeyi planlıyor
Mevlüt Çavuşoğlu, Haber

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Suriye'den çekilmeyi planladıklarını söylediğini duyurdu.

Katar'daki Doha Konferansı'nda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye meselesine dair önemli açıklamalarda bulundu.

ABD SURİYE'DEN ÇEKİLMEYİ PLANLIYOR

Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmeye de değinen Çavuşoğlu, Trump'ın Suriye'den çekilmeyi planladığını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'den ayrılmayı değerlendirdiğine inandığını belirten Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suriye'deki rejim lideri Beşar Esad ile ilgili de konuştu. 

ÇAVUŞOĞLU: ESAD'LA GÖRÜŞEBİLİRİZ

Bakan Çavuşoğlu, Suriye rejimi lideri Beşar Esad'ın demokratik bir seçimden galip çıkması halinde, kendisiyle çalışmayı göz önünde bulundurabileceklerini dile getirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...