Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kara Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu: 64 gözaltı kararı

Düzenleyen:
Kara Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu: 64 gözaltı kararı

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmada 64 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığındaki FETÖ soruşturmaları kapsamında 35'i muvazzaf 64 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Yapılan açıklama şöyle: "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan FETÖ'nün mahrem imamlar ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, ankesörlü, kontörlü büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 35 Astsubay, Ayrıca Jandarma Genel Komutanlığında görevli olup daha önce yapılan operasyonlarda etkin pişmanlıktan yararlananların ifade ve teşhis işlemleri ile FETÖ ile irtibatları tespit edilen 20 astsubay, 9 sivil mahrem imam olmak üzere toplam 64 şüpheli hakkında 17.12.2018 tarihinden itibaren gözaltı kararı verilmiştir. Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...