Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Halkalı-Gebze Banliyö hattında iş makineleri çarpıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Halkalı-Gebze Banliyö hattında iş makineleri çarpıştı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Halkalı-Gebze banliyö hattında çalışma yapan iki iş makinesi çarpıştı. Kazada 2 işçi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Bakırköy Florya'da yaşandı. Halkalı-Gebze banliyö hattında bir işmakinesi ile bir katener çalışmak ve malzeme taşımak üzere hatta girdi ve iki iş makinesi birbiriyle çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 işçi hafif şekilde yaralandı. Yaralı işçiler, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINDAN İSTANBUL'DAKİ KAZAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demiryolu trafiğine kapalı olan Kazlıçeşme-Halkalı şantiyesi demiryolu güzergahının Florya-Akvaryum kesimine bir UNİMOG iş makinesi ile bir katener aracının çalışma ve malzeme taşımak üzere hatta girdiğini belirterek, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan test sürüşü yapan trenlerin kaza yaptığı ifadesinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bugün saat 09.30 sularında demiryolu trafiğine kapalı olan Kazlıçeşme -Halkalı şantiyesi demiryolu güzergahının Florya-Akvaryum kesimine bir UNİMOG iş makinesi ile bir katener aracı çalışma ve malzeme taşımak üzere hatta girmiştir. Söz konusu iki iş makinesi birbiriyle çarpışmış ve olay sonucunda araçtan atlama sonucu iki işçi yaralanmıştır. Bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan test sürüşü yapan trenlerin kaza yaptığı ifadesi gerçeği yansıtmamaktadır" denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...