HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Lise öğrencisi genç kız ölü bulundu! Annesi ve 2 abisi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Lise öğrencisi genç kız ölü bulundu! Annesi ve 2 abisi gözaltına alındı
Erzurum, Genç Kız, İntihar, Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kars'ın Selim ilçesinde lise öğrencisi genç kız evinde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu. Olaya ilişkin genç kızın annesi ve 2 ağabeyi gözaltına alındı.

İlçeye bağlı Mollamustafa köyü sakinleri, Osman Bakırcı Anadolu İmam Hatip Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Sultan U.'nun evde silahla vurulduğu yönünde jandarmaya ihbarda bulundu.Eve gelen jandarma ve sağlık ekiplerince yapılan incelemede göğsünden tabancayla vurulduğu anlaşılan genç kızın öldüğünü belirledi.

İntihar ettiği öne sürülen genç kızın ölümüne ilişkin jandarma ekiplerince ev ve çevresinde inceleme yapıldı.İncelemeler sırasında olayda kullanıldığı değerlendirilen ruhsatsız bir tabancayı evin bitişiğindeki garajda bulan jandarma, genç kızın cesedini otopsi yapılması için Erzurum Adli Tıp Kurumuna kaldırdı.Sultan U'nun öldürülmüş olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduran jandarma olaya ilişkin genç kızın annesi Aslı U, ağabeyleri Cafer ve Musa U'yu gözaltına aldı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...