HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yayınlarımızla millî çizgiye geldiler

Düzenleyen: /
Yayınlarımızla millî çizgiye geldiler
Sözcü, Sözcü Gazetesi, Haber

GÜNDEM Haberleri

Seçilmiş hükûmetin yargı darbesiyle indirilmeye çalışıldığı 17 Aralık 2013 tarihinden bir gün önce FETÖ’nün yalanlarına alet olan Sözcü gazetesi “AKP’nin gönderdiği silahlar belgelendi” manşetini attı.

Haberde, Türkmenlere giden silahların terör örgütü el-Kaide’ye gönderildiği iddia edildi. “Türkiye’den giden silahlarla katliam yapılıyor” yalanını atan Sözcü’nün herzeleri başını ağrıttı. Söz konusu haberin ‘MİT TIRLARI OPERASYONU’ndan yaklaşık bir ay önce yazılması, akıllarda soru işareti doğurdu. Haber, Sözcü hakkında açılan davanın iddianamesinde de yer aldı.
Bir haftadır kirli bağlantıları ifşa ettiğimiz haberlerimizle zor durumda kalan Sözcü, zoraki millî çizgiye geldi. Gazete, önceki günkü sayısında Türkiye’yi tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump için “Ikınsan da sıkınsan da Suriye’deki PKK’lı hainleri bitireceğiz” manşetini attı. MİT tırlarının durdurulduğu operasyonda FETÖ’nün yayın organı gibi çalışan Sözcü, ABD’nin YPG’yi silaha boğduğu haberlere ise yer vermemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...