HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şişli'de sokak ortasında eşini öldüren şahsa ağırlaştırılmış müebbet

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şişli'de sokak ortasında eşini öldüren şahsa ağırlaştırılmış müebbet
Şişli, Kadın Cinayeti, Müebbet, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şişli’de sokak ortasında boşanma aşamasında eşi Leyla Karal’ı boğazından bıçaklayarak öldüren katil zanlısı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Şişli’de 24 yıllık eşini sokakta boğazından bıçaklayarak öldüren Ali Karal’ın yargılanmasına devam edildi. İstanbul 21. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Ali Karal, kızı C.K. ve taraf avukatları hazır bulundu.

Duruşmada söz verilen sanık Ali Karal çocuklarının kendisinin nasıl bir baba olduğunu bildiklerini söyleyerek, “Ben cani değilim. Benim bütün hayatım evime ve çocuklarıma adanmıştır. Eşimi öldürmek gibi bir niyetim olmadı” dedi.

'İYİ BİR BABA OLMASI YAPTIKLARINI HAKLI GÖSTERMEZ'

Sanığın kızı C.K. ise söz isteyerek babasının iyi bir baba olmasının yaptığını haklı göstermeyeceğini ifade etti.

Son sözü sorulan sanık Ali Karal, “ Ben bir şey söylemiyorum. Mahkemenin takdirine bırakıyorum” dedi.

Sanığın dinlenilmesinin ardından mahkeme heyetince davaya ilişkin karar açıklandı.

‘Eşe karşı kasten öldürme’ suçunu sabit bulan mahkeme, sanık Ali Karal’ı ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Mahkemede verilen cezada herhangi bir indirime gitmedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...