HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ordu adaylarını açıkladı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ordu adaylarını açıkladı
Ordu, AK Parti Ordu Adayları, Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Kara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda AK Parti Ordu adaylarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Kara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda AK Parti Ordu adaylarını açıkladı.

İşte AK Parti Ordu adayları;

Akkuş: İsa Demirci
Altınordu: Aşkın Tören
Aybastı: Beytullah Geçtan
Çaybaşı: Hüseyin Semiz
Çatalpınar: Ahmet Türe
Fatsa: İbrahim Kibar
Gölköy: Fikri Uludağ
Gülyapı: Talip Şen
Gürgentepe: Yaşar Şahin
Kabadüz: Yener Kaya
Kabataş: Yakup Yılmaz
Korgan: Tuncay Kiraz
Kumru: Yusuf Yalçuva
Mesudiye: İsa Gül
Perşembe: Mustafa Tandoğan
Ulubey: İsa Türkcan
Ünye: Hüseyin Tavlı
CUMHUR İTTİFAKI ADAYI
İkizce: Osman Kaygı
Çamaş: Mahmut Ayparçası

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: NE ÇEKTİYSEK HESABI OLANLARDAN ÇEKTİK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasetin bir hasbiliği bir de hesabiliği olduğunu belirterek, “Hasbilik, işte ideal olandır. Hesabilik menfaat çetelerinin hakim olduğu yerdir. Ne çektiysek hesabi olanlardan çektik. ve onlar hep gölgelediler hep lekelediler ve onlarla da yol yürüyemedik" dedi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Kara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Ordu Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Ordu'nun tüm ilçeleri ve mahallelerindeki vatandaşları selamlayan Erdoğan, Ordu'da bir başka coşku olduğunu, bu coşkuyu hep birlikte 31 Mart'a taşıyacaklarını söyledi. 
Ordu'nun eski Türkçe'de önemli, öncü şehir anlamına geldiğini belirten Erdoğan, şehrin bugün de bölgenin ve ülkenin iftihar kaynağı şehirlerinden biri olarak yoluna devam ettiğini bildirdi. Erdoğan, Selçuklu'dan beri Türk medeniyetinin bayraktarlığını yapan Ordu’nun asırlarca yangınların, hastalıkları, depremlerin, sık sık toprak kaymalarının pençesinden kurtulamadığını, buna rağmen verdiği büyük mücadeleler sonunda her seferinde yeniden ayağa kalkan Ordu’nun bugünlere geldiğini kaydetti. 

Geçen yıl Ağustos ayında meydana gelen sel afetinin çok önemli bir köprüyü alıp götürdüğünü, hemen müdahale ettiklerini ve kısa sürede köprüyü yaparak açılışını gerçekleştirdiklerini anlatan Erdoğan, bununla da kalmadıklarını, Ordu çevre yolunun Efirli Kavşağı ile otogar kavşağı arasındaki kesimi Mart ayının başında hizmete açacaklarını, ikinci kesimi ise 2020'de bitirmeyi planladıklarını kaydetti. 

Erdoğan, 8 Ağustos 2018'de Ordu'nun Ünye, Fatsa, İkizce ve Çaybaşı ilçelerinde toplam 13 köprünün selden etkilendiğini ya da yıkıldığını hatırlatarak, Karadeniz sahil yolundaki Cevizdere Köprüsü'nü 48 günde yeniden yaparak trafiğe açtıklarını, inşaatı devam eden 12 köprünün 9'unu Mart ayında, kalanı Mayıs ayında tamamlayıp hizmete alacaklarını bildirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ordu adaylarını açıkladı

"Ordulular hep yanımızda oldu" 

Ordu'nun kadim tarihi, coşkulu denizi, biri diğerinden güzel yaylaları dereleriyle her bakımdan çok büyük potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Boztepe'den Ordu'ya bakınca bu şehre aşık olmamak mümkün mü? Ne diyor Ordu türküsünde, 'Ben bu yaylalara yayla mı derim, üstü de duman başı da bölük, kar olmayınca niderim bu dünyayı yar olmayınca.' Ordu'daki kardeşlerimiz, dostlarımız yoldaşlarımız olmayınca biz bu dünyayı nidelim" diye konuştu. 

Ordu'nun tercihini hizmet siyasetinden, gönül belediyeciliğinden yana kullanacağına olan inancını dile getiren Erdoğan, AK Parti kadrolarının Ordu'da daha çok çalışacağını ve bir kez daha AK Parti'yi zafere ulaştıracağını kaydetti. Erdoğan, Cumhur İttifakı'yla kurduğumuz gönül birliğini hep birlikte yücelteceklerini bildirdi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: 

"Siyasetin bir hasbiliği vardır bir de hesabiliği vardır. Hasbilik, işte ideal olandır. Hesabilik menfaat çetelerinin hakim olduğu yerdir. Ne çektiysek hesabi olanlardan çektik. Ve onlar hep gölgelediler, hep lekelediler ve onlarla da yol yürüyemedik. Onlar yol ve dava arkadaşı olmadılar, yolda bıraktılar. Bunları sizler zaten gayet iyi biliyorsunuz, kimler olabileceğini iyi biliyorsunuz. Yola çıktık milletvekili oldular, belediye başkanı oldular, bakan oldular ama trenden indiler. Trenden inenler de bir daha zaten bu trene binemediler ve binemeyecekler. Onun için zaman zaman 'benim istediğim niye yok, benim istediğimi niye almıyorsun' ne olur bu tür şeyler olmasın. Hasbi olalım, evelallah davayı iktidara taşıyalım nefsimizi değil. Eğer nefsimizi iktidara taşıma mücadelesi verirsek yaya kalırız. Nefsi ne kadar ayaklarımız altına alırsak hedefe o kadar çabuk ulaşırız." 

Erdoğan, "Ordu 31 Mart'ta belediyelerde AK kadroya rekor bir oyla destek veriyor muyuz, sandıkları patlatıyor muyuz, gönül belediyeciliğinin zaferi için 31 Mart'a kadar gece gündüz çalışıyor muyuz?" sorularına salondakilerin hep bir ağızdan verdiği "Evet" yanıtının ardından, "Maşallah, tebarekallah. Ordu'nun kendine yakışanı yapacağına inanıyorum" dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...