HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

FETÖ'nün gaygubet evinde yakalanan 4 kişi tutuklandı

Düzenleyen: /
FETÖ'nün gaygubet evinde yakalanan 4 kişi tutuklandı
FETÖ, Haber

GÜNDEM Haberleri

Bolu'da FETÖ’nün 'gaygubet evi’ne yapılan operasyonla yakalanan ve örgütteki kişilerle ‘Fantom’ programı aracılığıyla haberleştikleri tespit edilen 4 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta Borazanlar Mahallesi Erbay Sokak'ta FETÖ'ye ait ‘gaybubet evi’ne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan 2 şüpheli ile daha önce tutuklanan ve soruşturma geçiren bir şüphelinin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vedat Y., İbrahim E., Emre O. ve Hamdi K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 
Polis ekiplerinin operasyon yapılan evde yaptıkları aramada çok sayıda sim kartları olmayan cep telefonu ve dijital cihaz ele geçirildi. Şüphelilerin cep telefonlarında yapılan incelemelerde örgüt üyeleriyle ByLock’un ardından ‘Fantom’ isimli programla haberleştikleri belirlendi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...