HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İşte PKK’nın gerçek yüzü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İşte PKK’nın gerçek yüzü
PKK , Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

PKK terör örgütünden kaçarak teslim olan Hogir Kod adlı teröristin ifadesi örgüt içinde yaşanan tüyler ürpertici gerçekleri gözler önüne serdi.

PKK terör örgütünden kaçarak teslim olan Hogir Kod adlı teröristin ifadesi örgüt içinde yaşanan tüyler ürpertici gerçekleri gözler önüne serdi. Terörist ifadesinde, “14-15 yaşlarındayken çocukluk arkadaşı Cihan kod adlı teröristle birlikte örgüte katıldıklarını, aynı kampta eğitim aldıklarını, arkadaşı Cihan kod adlı teröristin sözde elebaşlarına hizmette kullanıldığını, bir gün grubun sözde liderinin barınağına yemek götürmek amacıyla girdiğinde sözde lideri başka bir teröristle uygunsuz vaziyette yakaladığını, bu durumdan kimseye bahsetmemesi yönünde ciddi baskı yapıldığını, bu olaydan bir süre sonra Cihan kod adlı teröristin ajan olmakla suçlandığını ve örgüt mensupları tarafından dövüldüğünü, çeşitli işkencelere maruz kaldığını” söyledi. 
Cihan kod adlı terörist için kurulan sözde mahkemede infaz edilmesine karar verildiğini, belirten itirafçı terörist, “İnfazdan önce teröriste kendi mezarını kazdırdıklarını, çocukluk arkadaşının gözlerinin önünde kurşuna dizildiğini” ifade etti. 
Arkadaşının başına gelenlerin kendi başına da gelmesinden endişe duyan terörist yaşadıklarını hazmedemeyerek teslim olduğunu belirtti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...