Erdoğan'dan İş Bankası mesajı: Er geç CHP hissesi Hazineye geçecek!

Düzenleyen:
Erdoğan'dan İş Bankası mesajı: Er geç CHP hissesi Hazineye geçecek!

GÜNDEM Haberleri

“Dünyada banka hissedarı olan tek parti CHP, parti-banka ilişkisine bile kılıf buluyor! Ama bu hisseleri hazineye er veya geç devredeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin asıl büyük ittifakı bölücü örgütün güdümündeki parti ile yaptığını belirterek, “Nereden mi biliyoruz? Kandil’deki terör baronlarının yaptığı açıklamalardan biliyoruz” dedi.

Keçiören ve Sincan’da halkla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Mansur Yavaş’ı kastederek şöyle konuştu: “CHP’nin geçmişte defalarca deneyip, başaramamış bir ismi yeniden sahneye sürdü. Özhaseki ise geçmişteki belediye başkanlığı ve bakanlık görevlerinde bulunmuş bir isim. Mesele belediyecilikse, bu konuda kimse bizim elimize su dökemez. Belediyecilik AK Parti’nin işidir. Keçiören’de evelallah Turgut Altınok kardeşimle sandıkları patlatacağız. Ardından Büyükşehirde 5 dönem Kayseri’yi yönetmiş olan daha sonra milletvekilimiz olan ardından kendisiyle Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak ki o da biliyorsunuz azami yerel yöneticiliğin bir üst zirvesidir, Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki kardeşimizle de Büyükşehiri yöneteceğiz. Dolayısıyla Büyükşehirde Özhaseki, Keçiören’de Altınok kardeşimizle yola devam edeceğiz.”
CHP’nin dünyada, Atatürk’ün mirasını amacı dışında kullanmakta ısrar ederek banka hissedarı tek parti olma sıfatı taşıdığını vurgulayan Erdoğan, “Nedir? CHP, İş Bankası’nın yüzde 28,5 gibi ortağıdır. Böyle bir şey yok.” dedi. 

Erdoğan, şöyle devam etti:
“Ne diyor, ‘Biz oradan para almıyoruz ki.’ Dört tane yönetim kurulu üyen var, o üyelerin orada ne yapıyor belli değil. Ama onu da Gazi’ye uygun olarak atacağız adımları ve bu hisseyi Hazineye er veya geç devredeceğiz. Konu CHP olunca demokrasilerde asla yeri olmayan parti banka ilişkisine bile kılıf bulanlar ülkemizin IMF teslimini de alkışla karşılayacaktır. Böyle bir durumda bırakınız sebze meyve fiyatlarındaki yükselişi, Türkiye’nin tüm sanayisini, ticaretini, tarımını, ihracatını çökertecek adımlar ardı ardına gelecektir. Ülke olarak bunların hepsini de geçmişte yaşadık.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sırasında dev ekranlarda şehir hastanelerine ilişkin videonun izletilmesi üzerine, “Bu hastaneler dünyada bile yok, bu Türkiye’de var. Türk milletine yakışan neyse onu yaptık, onu yapıyoruz. Şu güzelliğe bak. Şu anda inşallah Ankara’daki şehir hastanesi, Türkiye’nin en büyüğü olacak. Artık hemen hemen her şeyi bitti ve birkaç gün içerisinde inşallah açıyoruz.” ifadesini kullandı. 

Erdoğan'dan İş Bankası mesajı: Er geç CHP hissesi Hazineye geçecek!

CHP ÜLKEYİ IMF’YE TESLİM EDER

 

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünkü konuşmasına atıfta bulunan Erdoğan, “Türkiye’nin tefecilere teslim edildiğinden söz ediyor, dünyadaki en büyük tefeci IMF’dir. Peki bu ülkede IMF ile ilk anlaşmayı kim yapmıştır? CHP yapmıştır.” dedi.

Erdoğan, CHP’nin, IMF ile en büyük çaplı anlaşmayı yaptığını, Türkiye’yi IMF kapılarında süründürdüğünü dile getirerek, Türkiye’yi IMF cenderesinden AK Parti iktidarının kurtardığını söyledi.

İktidara geldiklerinde IMF’ye olan borcun 23,5 milyar dolar olduğunu hatırlatan Erdoğan, dünyanın en büyük yatırımlarının gerçekleştirildiğini, bu borcun ödendiğini ve 2013’ün Mayıs ayında IMF defterinin kapatıldığını kaydetti.

Erdoğan, “Şu anda bizim IMF ile herhangi bir işimiz yok. Onlar bizden borç istediler. CHP’lilerin söylediklerine bakacak olursak şayet ülke yönetimini ele geçirirlerse ilk yapacakları iş Türkiye’yi yeniden IMF’ye teslim etmek olacak.” diye konuştu.

Erdoğan'dan İş Bankası mesajı: Er geç CHP hissesi Hazineye geçecek!

ANKARA’YA METROBÜS MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Yavuz Sultan Selim Millet Kıraathanesini ziyaret etti. Burada gençlerle sohbet ederek çay içip kek ve simit yiyen Cumhurbaşkanı, “Ankara’yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak” dedi. Erdoğan, bir genç kızın “İş konusunda kaygılıyız” demesi üzerine ise “Nitelikli elemana iş kesinlikle var” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...