Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da 55 kişiye FETÖ'den gözaltı kararı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da 55 kişiye FETÖ'den gözaltı kararı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana ile 19 ilde, 2010 yılında yapılan Polislikten Komiserliğe Geçiş Sınavı'nda FETÖ silahlı terör örgütü üyelerinin yazılı sınav öncesinde eriştikleri sınav sorularını örgüt üyelerine verdikleri ileri sürülen 55 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıca diğer illerin yaptığı operasyon kapsamında da Adana'da 20 şüpheliye gözaltı kararı verildi. 33’ü Adana’da, 19’u ise diğer illerde ikamet ettiği tespit edilen şüphelilerin yakalanması için Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Hakkında gözaltı kararı bulunan 3 şüphelinin ise cezaevinde olduğu öğrenildi. 
Gözaltı kararı verilen zanlıların 2010 yılında yapılan Polislikten Komiserliğe Geçiş Sınavı'nda FETÖ silahlı terör örgütü üyelerinin yazılı sınav öncesinde sınav sorularına erişerek sınav sorularını örgüt üyelerine verdikleri öne sürüldü. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...