Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burdur’da FETÖ operasyonu: 6 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Burdur’da FETÖ operasyonu: 6 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

FETÖ/PDY'ye yönelik ülke genelinde yürütülen soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen 6 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, “2010 Komiser Yardımcılığı Sınavı Soruşturması” kapsamında FETÖ/PDY'ye yönelik ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda Burdur’da da değişik adreslere baskın düzenlendi. Operasyonlarda Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında polislikten ihraç edilen B.K. Burdur’da, ihraç edilen komiser yardımcısı H.K. Konya’da ve ihraç edilen komiser yardımcısı O.K. ise Antalya’da gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Burdur Emniyetine götürüldü. 

Ayrıca, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ihraç edilen komiser yardımcılarından S.K. Burdur merkezde, M.H. ise Yeşilova ilçesinde yakalandı. Yine Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen komiser yardımcısı M.K. de Burdur merkezde gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Manisa ve Hatay'a gönderildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...