Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Sen önce kendini sorgula

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Sen önce kendini sorgula

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli'de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli mesajlar verdi: "Yeni Zelanda'da bir alçak cuma namazına giden 50 kardeşimizi şehit ediyor, CHP Genel Başkanı çıkıyor Müslümanlara kendilerini sorgulama tavsiyesinde bulunuyor. Sen önce kendini sorgula kendini." "DEAŞ'ından PKK'sına Neonazi'sinden FETÖ'süne kadar ülkemizi hedef alan şer şebekelerinin heveslerini kursaklarında bırakmanızı istiyorum."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında  satırbaşları:

Bayrak sevdalılarının şehri Kocaeli. Bugün sizleri hürmetle selamlıyorum Kocaeli. Kocaleli'nin tüm ilçelerini selamlıyorum. 24 Haziran'da şahsıma ve Cumhur İttifakı'na sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Kocaeli bizi hiç yalnız bırakmadı. Sizler yüzde 60 ile Cumhur İttifakı'nı arada lider yaptınız. Sizler yüzde 59 ile şahsımı ikinci kez Cumhurbaşkanlığı makamına getirdiniz.

Şimdi sizlerden 31 Mart'ta aynı tavrı bekliyorum. Kocaeli'den yine zafer bekliyorum. Şimdi öyle bir ses vereceksiniz ki İslam karşıtlarının dizlerinin bağı çözülecek. Kocaeli 31 Mart'ta bağımsızlığına şahit olacak mısınız?

Tarih bir milletin sadece hafızası değildir, istikbalin de pusulasıdır. Bir toplum için hem ibret vesikası hem de ilham kaynağıdır. Resmi rakamları aldım meydanda 120 bin insan var.

İstanbul'u Konstantinapol'e çevirmekle yanıp tutuşan Bizans artıklarına Osmanlı tokadı indirmenizi istiyorum. Öyle bir gürleyeceksiniz ki silahlarının üzerine yazdıkları mesajlarla Türkiye'yi tehdit edenler ayaklarını denk alacak. 

DEAŞ'ından PKK'sına Neonazi'sinden FETÖ'süne kadar ülkemizi  hedef alan şer şebekelerinin heveslerini kursaklarında bırakmanızı istiyorum.

Türkiye'ye parmak sallayanlar önce açıp bir  tarih kitabı okusun. Bize 'Boğaz'ın batısına geçme' tehditleri  savurmaya yeltenen müptezeller, önce gidip bu milletin tarihini iyi  öğrensin.

CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Şu Bay  Kemal'in İslam dünyasını terör dünyası olarak görmesi karşısında hala bu adamın  peşinden nasıl gidiyorsunuz?

Bu millet eğer birbirine düşerse dünyanın 195 farklı  ülkesinde yaşayan gurbetçilerimiz de güçsüz düşer.

Türkiye, dünyanın bir ucundaki milyonlar için barışın,  huzurun, güvenin sembolüdür.

Türkiye'nin güçlü olmaktan, güçlü durmaktan  başka seçeneği yoktur. Milletimizin birbirine kenetlenmekten, kardeşliğini  perçinlemekten başka hiçbir yolu yoktur.

Allah göstermesin, Türkiye tökezlerse, gönlünü  ve gözünü bize yöneltmiş milyonlarca kardeşimiz de tökezler.

Türkiye Balkanlardan Kafkaslara, Türkistan'dan Afrika'ya  kadar kardeşlerimizin dara düştüklerinde sığınacakları son limanın adıdır.

Türkiye sendelerse, Suriye, Irak, Yemen,  Libya, Arakan, Bosna da sendeler.

Türk milleti zayıflarsa Kudüs davası, Filistin  davası, hak, hukuk ve adalet davası da zayıflar.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...