Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ders verilecek değil sımsıkı bir araya gelinecek dönem

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ders verilecek değil sımsıkı bir araya gelinecek dönem

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri AK Parti'ye ders vermek istiyormuş. Dönem ders verilecek değil, iki elin parmakları gibi sımsıkı bir araya gelinecek dönemdir." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Konya Kılıçarslan Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

"Tarih boyunca medeniyet ışığımızı hep en yukarıda tutan Konya, inşallah gelecekte de medeniyetimizin inkişaf merkezi olmayı sürdürecektir." diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Eskiler 'Yitik kaybedildiği yerde bulunur' derler. Biz de inşallah Konya'da kaybettiğimizi Konya'da bulmakla işe başlayacak, bu ışığı dalga dalga tüm Türkiye sathına, tüm bölgemize, tüm dünyaya yayacağız. Tarihi konuşuyorum, tarihi değerlendiriyorum. Bunun için 31 Mart'ta sandığa iyi sahip çıkmamız gerekiyor. Birileri ülkemizin ve milletimizin içinden geçtiği kritik durumla asla ilgisi ve orantısı olmayan kimi gerekçelerle AK Parti'ye ders vermek istiyormuş ama unutmayalım ki dönem ders verilecek değil iki elin parmakları gibi sımsıkı bir araya gelinecek dönemdir."

Erdoğan şöyle konuştu:
"Bu seçimi hiçbir alternatife dayalı olmadan sırf kızgınlıkla veya kırgınlıkla sandık hesaplaşmasına çevirmeyi düşünenler şu gerçeği aklından çıkarmamalıdır; böyle bir durumda asıl hesap, seçimden sonra Türkiye'den ve Türk milletinden, dışarıdakiler tarafından sorulacaktır."

Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i eleştirerek "Şu anda senin iyi günlerin. Sen Tayyip Erdoğan'a söylemediği sözleri söylemiş gibi göstermek suretiyle zannettin ki fatura keseceksin. Asıl fatura sana kesilecek. Senin şimdi dirsek temasında olduğun Bay Kemal o milletvekilliğine güveniyor ama onunla ilgili de çalışmaları ben yargıya müracaat etmek suretiyle avukatlarıma yaptırıyorum. Neden? Bu ülkede bizler, bir hukuk devleti ilkesine saygısız davranan, teröristlerle el ele, omuz omuza yürüyenlere 'Hadi yürüyün' diyemeyiz, kalkıp da YPG'yi savunanı biz yanımızda, bu ülkede tutamayız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:
"Milletimize tepeden bakan gurur abideleri, kibirli davrananlar var ya, ulaşılmaz olan, efendilik yapmaya kalkan hiç kimsenin bizimle yol yürümesi mümkün değildir. AK Parti'nin içerisinde de bunlar yer alamaz, peyderpey tasfiye olur. AK Parti hiçbir zaman, hepsi de tarihe gömülen kimliksiz, kişiliksiz, davasız, vizyonsuz partilerden biri haline dönüşmeyecektir."

Konya'ya fabrika müjdesi

Erdoğan, Aselsan Konya Silah Sistemleri AŞ tarafından Konya'da, uzaktan komutalı silah sistemleri konusunda bir fabrika kurulacağını bildirdi.  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...