Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan doğal antibiyotik tarifi: Maydanoz suyu

Düzenleyen:
Erdoğan'dan doğal antibiyotik tarifi: Maydanoz suyu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önceki seçim süreçlerinde sesiniz kısılmıştı. Şimdi bir hafta kaldı ama sesiniz gayet gür. Bunun için bir özel karışım var mı? şeklindeki soru üzerine, Erdoğan, TGRT Haber ekranlarında Batuhan Yaşar’a, özel bir tarif de verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem 17 Nisan referandumunda hem de 24 Haziran seçimlerinde sesinin kısıldığı anımsatan İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’a, TGRT Haber ekranlarında özel bir tarif de verdi.

MAYDANOZ SUYU TARİFİ
Erdoğan, 5 bardak kaynamış suya, bir demet maydanoz ve enlemine kesilmiş bir limonun kaynatılıp, beklettikten sonra içilmesinde fayda olduğunu paylaştı. Erdoğan, bu karışımın aynı zamanda doğal bir antibiyotik olduğunu da belirtti. 

Erdoğan, seçim mitinglerinde kullanılan ve kendisinin de eşlik ettiği "Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi" şarkısı vesilesiyle rahmetli şarkıcı Kayahan'ın eşi İpek hanıma bir davet vereceğini de ilk kez açıkladı.  Erdoğan, seçim maratonundan fırsat bulabilirse Eskişehir'de Türkiye-Moldova maçını izleyeceğini aktardı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...