Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maltepe'de kalan sandıkların sayımı başladı

Düzenleyen:
Maltepe'de kalan sandıkların sayımı başladı

GÜNDEM Haberleri

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Maltepe ilçe seçim kurullarının tüm oy sayımlarının iptali yönündeki kararını kaldırmasının ardından, Maltepe'de dün yeniden başlayan ve akşam sona eren sayıma, kaldığı yerden tekrar başlandı. Oy sayımı yapan kurul sayısı 6'ya çıkarıldı.

Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen İstanbul  Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ait oy pusulalarının sayım işlemine,  kalan 123 sandık için Maltepe 1. ve 2. ilçe seçim kurullarınca devam ediliyor. Görevliler tarafından 123 sandıkla başlanan sayımda, sandık sayısının  şu ana kadar 119'a indiği öğrenildi.

KURUL SAYISI 6'YA ÇIKARILDI

Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ilçe ve  İstanbul Büyükşehir Belediyesi  seçimine ait oy pusulalarının sayım işlemi devam  ederken, İlçe Seçim Kurulu, sayım yapan kurul sayısının artırılmasına karar  verdi.

Bu kapsamda kurul sayısı 6'ya çıkarıldı.

Sabah saatlerinden itibaren 123 sandıkla başlayan sayımlarda şu ana  kadar 22 sandığın sayıldığı ve sayımın 101 sandıkta sürdüğü belirtildi.

Eklenen sayım kurullarının henüz göreve başlamadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...