Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akkuzulu Mahallesi Muhtarı: Haber verse bunlar olmazdı

Akkuzulu Mahallesi Muhtarı: Haber verse bunlar olmazdı

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı olayının yaşandığı Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu Mahallesi'nin muhtarı Halil Gökmen, "Halkımız bilerek veya tasarlayarak bu olayı yapmadı. Bir anlık öfke patlaması. İnanın onlar da ne yaptıklarını bilmeyerek yaptılar çünkü orada bir acı var, bir şehit var." dedi.

Gökmen, şehit Yener Kırıkcı'nın dayısı Yüksel Tuzcu'nun 1993'te Çukurca'da şehit olduğunu söyledi. Aynı aileden ikinci şehidin verilmesinin mahalle sakinlerini yeniden büyük bir acıya boğduğunu belirten Gökmen, olayların acılı vatandaşların galeyana gelmesiyle yaşandığını dile getirdi.
Kırıkcı'nın cenazeye Kılıçdaroğlu'nun geleceğinden haberlerinin olmadığını söyleyen Gökmen, "Ben hem şehit yakınıyım hem de köy muhtarıyım, keşke daha önce haberdar etselerdi, burada sıkıntı olmazdı. En azından biz karşılardık. Kemal Kılıçdaroğlu'nun böyle sürpriz gelmesi orada boşluk bıraktı, halkı engelleyemedik. İnanın cenaze namazını nasıl kıldık, onu bilemedik. Birkaç kişinin galeyana getirmesiyle köyümüzün adı da lekelendi" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...