'Evden kamuflaj ve şapka ile çıkarmak istediler'

'Evden kamuflaj ve şapka ile çıkarmak istediler'

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde dün katıldığı şehit cenazesinde kendisine saldırı anlarını anlatan Kılıçdaroğlu, yaşananların hoş olmadığını söyledi.
Saldırı anında eve nasıl girdiğini de anlatan Kılıçdaroğlu, "Eve girdiğimde öyle oturdum, bir sandalye getirdiler. Anne biraz telaşlıydı, 'Acaba evimiz yakılır mı, evimiz taşlanır mı?' diye. Baba Mansur beye oy vermiş, eşi AK Parti’ye oy vermiş. Aile içinde böyle bir denge de vardı. 3 aylık bir çocukları da vardı sonra emniyet müdürü geldi, onunla sohbet ettik. Dışarı çıkarken kamuflaj içerisinde ve bir şapka getirdiler, ikisini de reddettim. 'Nasıl girersem öyle çıkarım' dedim. Biz suçlu muyuz yani kamuflaj falan. Bunu doğru bulmadım" diye konuştu.
Kılıçdaroğlu'nu ilk ziyaret eden heyet ise HDP'liler oldu. HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli'ye PKK sevicisi HDP Örgütlenmeden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Alican Önlü'nün de eşlik etmesi dikkat çekti. Gün içinde CHP liderini Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da ziyaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...