Bakan Akar ile şehidimizin oğlu arasında duygulandıran diyalog

Bakan Akar ile şehidimizin oğlu arasında duygulandıran diyalog

GÜNDEM Haberleri

Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar ile TSK’nın komuta kademesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit çocuklarıyla bir araya geldi.

Görüşme sırasında hem keyifli hem hüzünlü anlar yaşandı. Çocuklarla yakından ilgilenen Bakan Akar ve komutanlar, onlarla tek tek sohbet etti. Bu sırada bazı çocuklar toplantı masasının üzerine çıkarak Akar ve komutanlarla konuştu. Bakan Akar’ın “Ülkemizin, milletimizin sevdiği, saydığı, yüreklerinde taşıdığı, hatıralarını daima saygıyla andığı şehitlerimiz var. Şehitlerimiz bizlerin baş tacıdır, milletimizin kalbindedir” sözlerinin ardından 6 yaşındaki şehit oğlu Taha Burak Çakır’ın “Mesela benim babam” sözleri salondakileri duygulandırdı. Akar da küçük Taha Burak’a dönerek “Evet. Onları biz çok seviyoruz. Onların hatırası çok büyük. Onların da emaneti olan sizler, bizler için çok değerlisiniz. Biz büyük bir aileyiz. Sizlerin rahat, huzur içinde okumanız, meslek sahibi olabilmeniz, hayatta başarılı olabilmeniz için elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Sizden de bizim beklentimiz o kahraman babalarınıza yakışır şekilde çalışmanız ve başarılı olmanız” diye konuştu. Şehit çocuklarından birinin çizdiği resmi Akar’a göstermesi ve resimde babasının da yer aldığını belirtmesi duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...