Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti

GÜNDEM Haberleri

Beştepe'de 23 Nisan buluşması... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti. Ramazan Bayramı'ndan sonra 1 haftalık daha okul süresinin tatil ile birleştirilmesiyle ilgili soruya 23 Nisan Cumhurbaşkanı Ozan Sözeyataroğlu, "Kabinemle bu konuyu görüşeceğiz. Ben açıkçası olumlu bakıyorum" demesi salondakileri gülümsetti.

Çocukları kabulünde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çocuklarımızın bayramını 

kutluyorum. Tüm dünya çocuklarına en kalbi sevgilerimi gönderiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koltuğuna 12 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Ozan Sözeyataroğlu oturdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Sevgili çocuklar değerli misafirler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne milletin evine hoşgeldiniz.

İstikbalimizin teminatı olan siz çocuklarımızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bu vesileyle tüm dünya çocuklarına en kalbi sevgilerimi gönderiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere devletimizin kuruluşu ve bugünlere gelmesinde emeği olan herkesi şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler diliyorum.

Bugün çocuk bayramımızla beraber, meclisimizin dualarla açılışının 99. yılını kutluyoruz. Vatanımızın işgal edildiği bir dönemde Ankara'da açılan Büyük Millet Meclisi, bağımsızlığımızın da başlangıcı olmuştur. Meclis en karanlık günlerde güç ve cesaret aşılamıştır.

Ozan Sözeyataroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk millet egemenliğini hakim kılmak için TBMM’yi açmış ve bugünü biz çocuklara armağan etmiştir. Hepimize güzel nice bayramlar diliyorum. Bizleri makamında ağırlayan sayın cumhurbaşkanımıza da tüm arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...