Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehitlerin kanları yerde kalmadı! Hepsi öldürüldü

Düzenleyen:
Şehitlerin kanları yerde kalmadı! Hepsi öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Seriberi Üs Bölgesi'ne 21 Nisan'da sızmaya çalışanların arasında yer alan bir grup terörist, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı  Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Zap, Avaşin-Basyan, Gara ve Kandil  bölgelerine hava harekatları düzenlendi.

Savaş uçakları terör örgütü PKK tarafından silah mevzisi, barınak,  sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefleri imha etti.

Şehitlerin kanları yerde kalmadı

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Seriberi Üs  Bölgesi'ne 21 Nisan'da sızmaya çalışanların arasında yer alan bir grup terörist,  Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale  getirildi. 

Seriberi Üs Bölgesi'ne PKK/YPG'li teröristler, 21 Nisan'da sızma  girişiminde bulunmuş, çıkan çatışmada 4 asker şehit olmuştu. Söz konusu  saldırının ardından başlatılan operasyon kapsamında düzenlenen hava harekatı ile  saldırıya katılan teröristlerden bir grubu etkisiz hale getirilmişti.

Kaçan teröristlerin yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalar  sonucunda,  4 askerin şehit olduğu saldırıyı gerçekleştiren ve yerleri belirlenen  bir grup terörist daha Hakurk'a düzenlenen yeni bir hava harekatıyla etkisiz hale  getirildi.

Askeri yetkililer, yapılan harekatlarla birlikte şehitlerin kanlarının  yerde kalmadığını, diğer teröristleri de aynı sonun beklediğini ifade etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...