Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afyonkarahisar'dan İstanbul çıkarması

Düzenleyen:
Afyonkarahisar'dan  İstanbul çıkarması

GÜNDEM Haberleri

Afyonkarahisarlı belediye başkanları Veysel Eroğlu'nun öncülüğünde İstanbul'a çıkarma yapıp hemşehrilerinden Binali Yıldırım'a destek istedi.

Tarihî 23 Haziran seçimlerine bir hafta kala Afyonkarahisarlı siyasetçiler, İstanbul'a çıkarma yaparak hemşehrileriyle buluştu. Üsküdar Mehmet Çakır Kültür Merkezinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Eski Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mahmet Zeybek'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Afyonkarahisar'dan  İstanbul çıkarması

Etkinlikte konuşma yapan Veysel Eroğlu hemşehrilerine "23 Haziran sadece İstanbul için değil, Türkiye ve bölgemiz için de önemli tarihtir. Bu yüzden millî ve manevi değerlerine bağlı kişilerin vuracağı mührün Binali Yıldırım olması gerekir. Hepinizden bunu bekliyorum. Seferberlik yapmanızı özellikle rica ediyorum" diye seslendi.İstanbul'un susuz, çöp deryası olduğu yılları hatırlatan Eroğlu "Göreve geldiğimizde İstanbul'un 60 günlük suyu vardı. Bankalar İSKİ gibi bir kuruma çek karnesi dahi vermiyorlardı. İstanbul'un çehresini değiştirdik. Nerden nereye geldik" dedi. Eroğlu, daha sonra Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Parti'li Binali Yıldırım'ı telefonla aradı ve Afyonkarahisarlılara hitap etmesini istedi. Yıldırım, telefonda Afyonkarahisarlıların kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını, önümüzdeki seçimlerde de destek vereceklerine inandığını söyledi. 

Üsküdar'da gerçekleşen toplantıya bine yakın Afyonkarahisarlı katıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...