HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

CHP'li il başkanı algı peşinde

Düzenleyen: /
CHP'li il başkanı algı peşinde
Canan Kaftancıoğlu, Chp, Haber

GÜNDEM Haberleri

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım ile CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu arasında yapılan tarihi ortak canlı yayının ardından sosyal medyada algı yapmaya çalışan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu rezil oldu.

Yıldırım, yayında İstanbul ve İzmir arasındaki kanalizasyon ve yağmur suyu ayrıştırma oranlarını verilerle gözler önüne serdi. Veriler İstanbul’un İzmir’e göre yüksek oranda üstün olduğunu gösterdi. Kaftancıoğlu ise Yıldırım’ın duyurduğu verilerin sadece İzmir ile olana bölümünün ekran görüntüsünü Twitter hesabından paylaşarak, “Fotoşop değilse eğer başka sözüm yok” diye yazdı. 31 Mart seçimlerinin ardından CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun yanında eş başkan gibi hareket eden Kaftancıoğlu’nun birileri inanır umuduyla yapmaya çalıştığı algı operasyonu kısa sürede elinde patladı. Algı operasyonu tutmayan CHP’nin İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu kısa sürede rezil oldu.

CHP'li il başkanı algı peşinde

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...