Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fahrettin Altun: Vergi olarak verdiğiniz dolarlar işbaşında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fahrettin Altun: Vergi olarak verdiğiniz dolarlar işbaşında

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Vergi olarak verdiğiniz dolarlar işbaşında. ABD bürokrasisi içinde Obama döneminden kalanların finanse ettiği terör örgütü PKK, masum çocukları öldürmeye devam ediyor” dedi.

Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı Bilgeç köyü kırsalında PKK'lı hainlerin yola tuzakladığı mayının patlaması sonucu hayatlarını kaybeden Ayaz Güloğlu (8) ve Nupelda Güloğlu (4) adlı kardeşlerle ilgili haber görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Amerikan vatandaşlarına hitaben, “Vergi olarak verdiğiniz dolarlar işbaşında. ABD bürokrasisi içinde Obama döneminden kalanların finanse ettiği terör örgütü PKK, masum çocukları öldürmeye devam ediyor. Bu haber, PKK’nın gerçek ve çirkin yüzünü gözler önüne seriyor. Washington’ın PKK vahşetine suç ortaklığı sona ermeli” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...